SICGRAS

Združenje sodnih cenilcev in izvedencev za gradbeno stroko

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next


Obvestila

Za ogled ostalih obvestil se registrirani člani prijavite.

Vabilo na občni zbor

GRADIVO JE DOSTOPNO POD ZAPISNIKI NA ZAPRTEM DELU SPLETNE STRANI

VABILO NA 10. STROKOVNO SREČANJE SODNIH IZVEDENCEV IN SODNIH CENILCEV SLOVENIJE

Spoštovani,

Center za izobraževanje v pravosodju Ministrstva za pravosodje organizira 10. strokovno srečanje sodnih izvedencev in sodnih cenilcev Slovenije, ki bo potekalo 8. decembra 2023 v hotelu Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.

Kotizacija znaša 166,29 EUR in vključuje organizacijske stroške, študijsko gradivo in pogostitve v odmorih. Račun, ki bo izdan po prejemu vaše prijavnice, boste prejeli po pošti. Če se boste na srečanje prijavili, a se ga ne boste udeležili, vas vljudno prosimo, da to pisno sporočite pred samim srečanjem oziroma v roku 8 dni po srečanju, sicer boste morali poravnati stroške na podlagi prejetega računa.

Če se srečanja želite udeležiti, vas vljudno prosimo, da se do 10. novembra 2023 prijavite preko spletne prijavnice, ki je na voljo na spletni strani Centra za izobraževanje v pravosodju na povezavi:

https://cip.gov.si/aktivnosti/detajli/?ID=1113382e-175a-ea11-9c4f-005056818ee6&Tag=470

V prilogi vam pošiljamo vabilo in program strokovnega srečanja, za vse dodatne informacije pa smo dosegljivi na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .

Vljudno vabljeni,

Vesna BRECL

sekretarka

vodja Sektorja za začetna usposabljanja v pravosodju

VABILO
PROGRAM

Izjava o delu za leto 2023 - posredovanje ankete in gesla

Spoštovani,

na podlagi tretjega odstavka 23. člena Zakona o sodnih izvedencih, sodnih cenilcih in sodnih tolmačih (Uradni list RS, št. 22/18 in 3/22 – ZDeb) mora sodni izvedenec, sodni cenilec in sodni tolmač do konca januarja v posameznem koledarskem letu ministrstvu posredovati pisno izjavo o delu v prejšnjem koledarskem letu.

Pisno izjavo o delu posredujete tako, da izpolnite anketo, do katere lahko dostopate s klikom na povezavo, ki se nahaja na koncu tega elektronskega sporočila. V izjavo boste vnesli podatke o izvedenskih mnenjih, cenitvah, prevodih ali tolmačenjih, ki ste jih opravili za potrebe državnih organov v letu 2023. Za dostop do spletne ankete boste potrebovali geslo, ki se nahaja poleg povezave do ankete, in sicer na koncu tega elektronskega sporočila. Ne glede na to, da zakon določa, da se izjava o delu posreduje do konca januarja, vas obveščamo, da bo spletna anketa aktivna do 1. marca 2024, kar pomeni, da lahko vašo izjavo o delu posredujete vse do 1. 3. 2024.

V prilogi vam posredujemo pojasnila, kaj sodi v posamezno kategorijo državnih organov in odgovore na pogosta vprašanja. Vljudno vas prosimo, da v anketo vnesete skupne podatke za status sodnega izvedenca oziroma sodnega cenilca oziroma sodnega tolmača in ne ločenih podatkov po posameznih strokovnih področjih, podpodročjih in jezikih.

V kolikor boste imeli pri izpolnjevanju ankete kakršnekoli težave oziroma morebitna vprašanja, lahko slednja naslovite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .


GESLO ZA VSTOP V ANKETO SE GLASI:  SICT2023

POVEZAVA ZA SPLETNO STRAN:  https://gov-ankete.si/SICT2023

 

Lepo pozdravljeni in hvala lepa za vaše sodelovanje.


Sektor za podporo organizacije pravosodja

Ministrstvo za pravosodje


Priponke:

Navodila za izpolnjevanje izjave o delu za leto 2023.docx

Pogosta vprašanja in odgovori.docx

Vabljeni na 34. Posvet Poslovanje z Nepremičninami: Gradimo Prihodnost Skupaj


10. Dnevi gradbenega prava


Obvestilo o objavi javnega naročila

Pozdravljeni,

Obveščam vas, da je Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana na Portalu javnih naročil objavil javno naročilo za izbiro izvajalca za izdelava ocene spremembe tržne vrednosti obstoječih nepremičnin zaradi vpliva gradnje nove stanovanjske soseske Rakova jelša II v Ljubljani.

Z javnim naročilom iščemo ocenjevalce vrednosti nepremičnin, ki imajo status sodnega izvedenca in sodnega cenilca, zato prosimo, da o objavi javnega naročila obvestite svoje člane.

Povezava do objave javnega naročila na Portalu javnih naročil: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=486983

Hvala in lep pozdrav,

Karmen Pintar Oblak

Služba za ravnanje z nepremičninami - Vodja

t. 01 306 1546

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana

www.jssmol.si, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Vabilo na občni zbor

Sporočanja podatkov v zvezi s pisno izjavo o delu sodnih izvedencev, sodnih cenilcev in sodnih tolmačev

Spoštovani,


Za potrebe sporočanja podatkov v zvezi s pisno izjavo o delu sodnih izvedencev, sodnih cenilcev in sodnih tolmačev (tretji odstavek 23. člena ZSICT), vam v izpolnjevanje posredujemo povezavo na spletno stran, kamor boste vnesli podatke o izvedenskih mnenjih, cenitvah, prevodih ali tolmačenjih, ki ste jih opravili za potrebe državnih organov v letu 2022. Kot smo vas že obvestili, boste izpolnili obrazec preko orodja 1KA.si.

Ker pa slednji ne omogoča smiselnega seštevanja vrednosti po strokovnih področjih, podpodročjih oziroma jezikih, vas vljudno prosimo, da tokrat posredujete SKUPNE PODATKE ZA SODNO IZVEDENSTVO OZIROMA SODNO CENILSTVO OZIROMA SODNO TOLMAČENJE in ne ločenih podatkov po področjih, podpodročjih in jezikih.

V prilogi vam posredujemo pojasnila, kaj sodi v posamezno kategorijo državnih organov in odgovore na pogosta vprašanja.


GESLO ZA VSTOP V ANKETO SE GLASI:  SICT2022

POVEZAVA ZA SPLETNO STRAN:  https://gov-ankete.si/SICT2022

 

Lepo pozdravljeni in hvala lepa za vaše sodelovanje,

Sektor za pravosodno upravo ter sodne izvedence, sodne cenilce in sodne tolmače

Ministrstvo za pravosodje


Priponke:

Navodila za izpolnjevanje izjave o delu za leto 2022.docx

Pogosta vprašanja in odgovori.docx

 

Obvestilo glede posredovanja izjave o delu za leto 2022

Poslovanje z nepremičninami - 17. in 18. november

Stran 1 od 9

Nahajate se tu: Obvestila
Cookie Consent